Méret csere

Sajnos elfordulhat olyan helyzet is, hogy nem megfelelő a kiválaszott mérete a ruházatnak. Ebben az esetben van lehetőség cserére, melyről érdemes néhány információt tudni:

– Csak teljesen új terméket tudunk cserélni, mely nem koszos, illetve nincs kimosva, azaz csak eredeti állapotában tudjuk visszavenni a megrendelt terméket!

– Méretbeli eltérések esetén a Vásárlót terheli a termék visszajuttatási költsége és az újbóli feladási költség is. Ezért javasoljuk, hogy ilyen esetben postai sztenderd csomagként adják fel a terméket értéknyilvánítás nélkül, melynek ára kb. 1490Ft.

– A csomag megérkezésekor ellenőrizzük, hogy a visszaküldött termék sértetlen és új állapotban van, amennyiben mindent rendben találunk, akkor a választott méretet, terméket feladjuk, melynek kézbesítési díja 1800Ft lesz. Egyéb költség csak abban az esetben jelentkezhet, ha értékbeli különbség található a kapott és visszaküldött termék között.

– Kizárólag ingyenes csomagot vagyunk hajlandók átvenni! Portós, vagy utánvétellel feladott csomagot azonnal visszautasítjuk!

– A csomagban mellékelni szükségeltetik egy olvasható levél is az alábbi adatokkal: mire cseréljük a kapott terméket, Név, telefonszám, kézbesítési cím.

A cím, ahová a fenti információk alapján vissza kell küldeni a terméket:

KIS TÜRELMET, KÖLTÖZÉSÜNK FOLYAMATBAN VAN, A NAPOKBAN FRISSÍTJÜK AZ OLDALT